Hyundai kaže da će njihovi automobili uskoro izgledati ovako


Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyundai Hyundai kaže da će njihovi automobili uskoro izgledati ovako

Konceptni automobili smatraju se svojevrsnim prozorom u budućnost. Nerijetko je riječ o dalekoj budućnosti, no kad je studija Le Fil Rouge u pitanju, Hyundai nas uvjerava da misli na neposrednu budućnost

Korejci tvrde kako će sva buduća vozila iz Hyundaija nalikovati ovogodišnjoj konceptnoj zvijezdi njihovog štanda u Ženevi.

Le Fil Rouge, što u prijevodu s francuskog znači ?uobičajen niz, reinterpretacija je Hyundaijevog dizajnerskog DNA začetog Coupe Conceptom iz 1974, kažu.

Dizajn je naglašen klasičnim sportskim proporcijama - dugim poklopcem motora, povijenom kupeovskom linijom i fastback stražnjim krajem, a tu je još visoka bočna linija, kratki prevjesi, te dugački međuosovinski razmak.

Doista nemamo što prigovoriti Hyundaiju. Šećer na kraju su vrata koja se otvaraju nasuprotno s prozorima bez okvira. Kad bi samo djelić ovih dizajnerski elemenata uskoro zaživio na serijskim modelima iz Seula ne sumnjamo da bi Hyundai postao još veći tržišni hit.

Očekivano, budući da je ipak riječ o konceptu, dizajneri su se zaigrali s interijerom koji u ovakvom obliku sigurno neće dočekati serijsku proizvodnju. No lijepo je primijetiti da je novi trend izostavljanja kontrola i papučica. svojstven autonomnim vozilima. zaobišao Le Fil Rouge.

Glavni dizajner, Luc Donckerwolke smatra ovaj dizajnerski jezik, koji Korejci zovu ?senzualno sportskim, novom erom dizajna za Hyundai.

Definitivno bi to mogao biti korak u pravom smjeru.

Izvor: tportal.hr

Podijeli sa drugima

Električni automobili
  • https://elektricni-automobili.com
Električni automobili
Hibridni automobili
  • https://hibridni-automobili.com
Hibridni automobili
Električna vozila
  • https://elektricna-vozila.com
Električna vozila
Električni romobili
  • https://elektricni-romobili.com
Električni romobili
Električni motocikli
  • https://elektricni-motocikli.com
Električni motocikli
Autonomna vozila
  • https://autonomna-vozila.com
Autonomna vozila
Električni bicikli
  • https://elektricni-bicikli.com
Električni bicikli
Elvonet.com
  • https://elvonet.com
Elvonet.com