Škodina vizija budućeg SUV-a sa sedam sjedala


Izvor:autonet.hr Škodina vizija budućeg SUV-a sa sedam sjedala

Iz Škode su objavili prve skice modela koji razvijaju kao predvodnicu svoje ponude u skorijoj budućnosti. Škoda Vision 7S trebao bi ponuditi potpuni odmak od onoga što Škoda predstavlja danas.

Potpuno redizajnirani prednji kraj, novi svjetlosni potpis, unaprijeđena aerodinamika te zapanjujući izgled – sve to trebao bi utjeloviti novi Škodin konceptni SUV, nazvan Vision 7S. Iz Škode su sada prvi puta objavili skice tog vozila, koje će poslužiti kao dizajnerske smjernice za izradu to SUV-a, ali i cijelog budućeg asortimana ove marke.

Ono što ističu iz Škode jesu prednja svjetla razmještena u obliku slova T, smještena na uglovima vozila i u dva reda. Slijede ih oštre konture poklopca motora, donekle nalik na sadašnje Škodine modele, a tu su i potpuno redizajnirani odbojnici, prednja maska te usisi zraka. Sprijeda će kao znak prepoznavanja poslužiti i naglašeno narančasti umetak u masci.

Bočnim profilom dominiraju naglašeni blatobrani, uz velike, aerodinamički optimizirane kotače, velike glatke površine te linija krova koja se nježno spušta prema stražnjem kraju. Cijeli koncept trebao bi komunicirati robusnost, funkcionalnost i autentičnost, a u interijeru bi trebao biti udoban, prostran i efikasan.

Dvije skice jedino su što su za sada iz Škode spremni podijeliti s javnošću. Dodatno se zna i da će pogon biti 100% električni, a za ostale tehničke i druge pojedinosti morat ćemo još malo pričekati…

Izvor: autonet.hr

Podijeli sa drugima

Električni automobili
  • https://elektricni-automobili.com
Električni automobili
Hibridni automobili
  • https://hibridni-automobili.com
Hibridni automobili
Električna vozila
  • https://elektricna-vozila.com
Električna vozila
Električni romobili
  • https://elektricni-romobili.com
Električni romobili
Električni motocikli
  • https://elektricni-motocikli.com
Električni motocikli
Autonomna vozila
  • https://autonomna-vozila.com
Autonomna vozila
Električni bicikli
  • https://elektricni-bicikli.com
Električni bicikli
Elvonet.com
  • https://elvonet.com
Elvonet.com