Mate Rimac upozorava: Netko lažno prodaje naše električne bicikle

GREYP USA


Izvor: Promo fotografije / Autor: Rimac Automobili Mate Rimac upozorava: Netko lažno prodaje naše električne bicikle

Još krajem 2013. tvrtka Rimac Automobili javnosti je predstavila koncept svog električnog bicikla Greyp 12. Bicikl je u komercijalnoj verziji moguće kupiti isključivo sa službenih stranica, a iz kompanije dolazi upozorenje vezano upravo uz lažnu prodaju biciklaTijekom jučerašnjeg dana domaći poduzetnik Mate Rimac objavio je na svom profilu na Facebooku upozorenje da nepoznati netko prodaje njihov bicikl Greyp 12. Štoviše, prevaranti su se toliko potrudili da su zakupili domenu www.greyp-usa.com te postavili cijeli online dućan preko kojeg je momentalno moguće kupiti bicikl tvrtke Rimac automobili.
Da ponovimo, bicikl je moguće kupiti isključivo sa službenih stranica i to po cijeni od 8.380 eura. Spomenuto lažno web-odredište u sklopu svog online dućana navodi i cijenu od 9.700 dolara te sve detalje oko isporuke bicikla Greyp 12 te ne sumnjamo da će biti naivnih koji će na ovu ponudu nasjesti.Pogledom na vlasništvo nad spornom domenom nije moguće dobiti više detalja, osim da je registrirana preko kompanije imena Enom.

Kako bilo, predstavnici kompanije Rimac automobili čine sve kako bi online dućan i sporna stranica bili uklonjeni s interneta.

Izgleda da je ekipa Rimac automobila uspjela ugasiti spornu domenu jer je u trenutku pisanja ove nadopune adresa nedostupna.

Izvor: tportal.hr

Podijeli sa drugima

Električni automobili
  • https://elektricni-automobili.com
Električni automobili
Hibridni automobili
  • https://hibridni-automobili.com
Hibridni automobili
Električna vozila
  • https://elektricna-vozila.com
Električna vozila
Električni romobili
  • https://elektricni-romobili.com
Električni romobili
Električni motocikli
  • https://elektricni-motocikli.com
Električni motocikli
Autonomna vozila
  • https://autonomna-vozila.com
Autonomna vozila
Električni bicikli
  • https://elektricni-bicikli.com
Električni bicikli
Elvonet.com
  • https://elvonet.com
Elvonet.com